ЕВОЛУШН БОЈА ЗА КОСА 60 мл. 11.11

ЕВОЛУШН БОЈА ЗА КОСА 60 мл. 11.11

Начин на употреба:

Бојата за коса (60мл) се меша со хидроген 90мл (1:1.5), а серијата Platinum (1:2), во неметален сад и се нанесува на сува немиена коса. Се остава да делува 25-50 мин, во зависност од посакуваниот интензитет и разлика во тонови од почетниот до посакуваниот. Потоа се мие со шампон.

Спореди
Шифра: 031111 Категорија:

Опис

Начин на употреба:

Бојата за коса (60мл) се меша со хидроген 90мл (1:1.5), а серијата Platinum (1:2), во неметален сад и се нанесува на сува немиена коса. Се остава да делува 25-50 мин, во зависност од посакуваниот интензитет и разлика во тонови од почетниот до посакуваниот. Потоа се мие со шампон.

Бренд

Alfaparf

Дополнителни информации

Бренд

Alfaparf

Линија

Evolution of the Color

Намена

Бои за коса

X