ЕВЕ CLEAN YOUR SKIN ГЕЛ+ПИЛИНГ+МАСКА ЗА ПРОБЛЕМАТИЧНО ЛИЦЕ 200 мл.

ЕВЕ CLEAN YOUR SKIN ГЕЛ+ПИЛИНГ+МАСКА ЗА ПРОБЛЕМАТИЧНО ЛИЦЕ 200 мл.

Гел, пилинг и маска за проблематично лице со масна или комбинирана кожа.

Употреба: Како гел – нанесете мала количина од гелот и масирајте со крожни движења и добро измијте го лицето. Како пилинг – 1 до 2 пати неделно нанесете на влажна кожа и масирајте со интензивни движења и добро измијте го лицето. Како маска – нанесете на лице, оставете да делува 15-20 минути и измијте го лицето.

Спореди
Шифра: 400820 Категорија:

Опис

Гел, пилинг и маска за проблематично лице со масна или комбинирана кожа.

Употреба: Како гел – нанесете мала количина од гелот и масирајте со крожни движења и добро измијте го лицето. Како пилинг – 1 до 2 пати неделно нанесете на влажна кожа и масирајте со интензивни движења и добро измијте го лицето. Како маска – нанесете на лице, оставете да делува 15-20 минути и измијте го лицето.

Бренд

Eveline Козметика

Дополнителни информации

Бренд

Eveline Козметика

Линија

Clean Your Skin

Намена

Проблематично лице

X