Kallos

СликаШифраНазивЦенаНарачајhf:att:pa_brendhf:att:pa_linijahf:att:pa_namena
600106КАЛЛОС КЈМН МАСКА ЗА КОСА МЛЕКО 1000 мл. kalloskjmn%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0
600112КАЛЛОС МАСКА ЗА КОСА АРГАН ЗА БОЕНА КОСА 1000 мл. kalloskallos%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0
600114КАЛЛОС КЈМН МАСКА ЗА КОСА МАНГО 1000 мл. kalloskjmn%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0
600115КАЛЛОС МАСКА ЗА КОСА ЧОКОЛАДО ЗА СУВА И ОШТЕТЕНА КОСА 1000 мл. kalloskallos%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0
600116КАЛЛОС КЈМН МАСКА ЗА КОСА КОКОС 1000 мл. kalloskjmn%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0
600120КАЛЛОС КЈМН МАСКА ЗА КОСА КЕРАТИН 275 мл. kalloskjmn%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0
600122КАЛЛОС КЈМН МАСКА ЗА КОСА БОРОВИНКА 275 мл. kalloskjmn%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0
600126КАЛЛОС КЈМН МАСКА ЗА КОСА МЛЕКО 275 мл. kalloskjmn%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0
600132КАЛЛОС МАСКА ЗА КОСА АРГАН ЗА БОЕНА КОСА kalloskallos%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0
600140КАЛЛОС КЈМН ШАМПОН ЗА КОСА КЕРАТИН 1000 мл. kalloskjmn%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b8
600141КАЛЛОС КЈМН ШАМПОН ЗА КОСА КАВИЈАР 1000 мл. kalloskjmn%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b8
600157КАЛЛОС КЈМН ШАМПОН ЗА КОСА БИОТИН 1000 мл. kalloskjmn%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b8
600168КАЛЛОС ЛАБ ДВОФАЗЕН КОНДИЦИОНЕР ЗА РАСЧЕШЛУВАЊЕ 500 мл. kalloslab35%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b5%d1%80%d0%b8
600170КАЛЛОС ЛАБ ФИНИШ СПРЕЈ 300 мл. kalloslab35%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%98%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b3
600180КАЛЛОС ГОГО СТАЈЛИНГ ГЕЛ ЕКСТРА СИЛЕН 125 мл. kallosgogo%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%98%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b3
600181КАЛЛОС ГОГО РЕПАИР ШАМПОН 200 мл. kalloskallos%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b8
600182КАЛЛОС ГОГО SILVER REFLEX ШАМПОН 200 мл. kalloskallos%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b8
600183КАЛЛОС ГОГО РЕПАИР КОНДИЦИОНЕР 200 мл. kalloskallos%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b5%d1%80%d0%b8
600190КАЛЛОС КЈМН СПРЕЈ ЗА ЗАШТИТА НА КОСАТА ОД ТОПЛИНА 200 мл. kalloskjmn%d0%b7%d0%b0%d1%88%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0
600192КАЛЛОС КЈМН СПРЕЈ ЗА ИЗМАЗНУВАЊЕ НА КОСАТА 200 мл. kalloskjmn%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%98%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b3
600193КАЛЛОС КЈМН СЕРУМ ЗА СУВИ И РАСЦВЕТАНИ ВРВОВИ 30 мл. kalloskjmn%d1%81%d0%b5%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0
600194КАЛЛОС КЈМН КЕРАТИНСКО МЛЕКО ЗА КОСА 50 ml. kalloskjmn%d1%81%d0%b5%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0
600196КАЛЛОС КЈМН ЕКСТРА СИЛЕН ЛАК ЗА КОСА СО ПРОТЕИНИ ОД СВИЛА 500 мл. kalloskjmn%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%98%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b3
600197КАЛЛОС КЈМН ПЕНА ЗА ВОЛУМЕН НА КОСАТА 300 мл. kalloskjmn%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%98%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b3
600200КАЛЛОС КЈМН БЛАНШ 35 гр. kalloskjmn%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d1%88
600220КАЛЛОС ПРО-ТОКС ШАМПОН СО КЕРАТИН, КОЛАГЕН И ХИЈАЛУРОН 500 мл. kallospro-tox%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b8
600221КАЛЛОС ПРО-ТОКС МАСКА ЗА КОСА СО КЕРАТИН, КОЛАГЕН И ХИЈАЛУРОН 500 мл. kallospro-tox%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0
600223КАЛЛОС ПРО-ТОКС ЛАК ЗА КОСА СО КЕРАТИН, КОЛАГЕН И ХИЈАЛУРОН 400 мл. kallospro-tox%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%98%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b3
600224КАЛЛОС ПРО-ТОКС ШАМПОН СО КЕРАТИН, КОЛАГЕН И ХИЈАЛУРОН 1000 мл. kallospro-tox%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b8
600225КАЛЛОС ПРО-ТОКС КАНАБИС МАСКА ЗА КОСА 1000 мл. kallospro-tox-cannabis%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0
600227КАЛЛОС ПРО-ТОКС КАНАБИС КОНДИЦИОНЕР ЗА КОСА 200 мл. kallospro-tox-cannabis%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b5%d1%80%d0%b8
600240КАЛЛОС БОТАНИК DEEP SEA ШАМПОН 300 мл. kallosbotaniq%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b8
600241КАЛЛОС БОТАНИК SUPER FRUITS ШАМПОН 300 мл. kallosbotaniq%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b8
600250КАЛЛОС СПА КРЕМА ЗА МАСАЖА 1000 мл. kallosspa%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%b0%d0%b6%d0%b0
600251КАЛЛОС СПА ГЕЛ ЗА ТЕЛО - КОСА - ЛИЦЕ ЗА МАЖИ 3 во 1 200 мл. kallosspa%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%98%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b3
600252КАЛЛОС СПА ЛОСИОН ЗА ТЕЛО СО МАСЛО ОД БРАЗИЛСКИ ПОРТОКАЛ 200 мл. kallosspa%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%be
600253КАЛЛОС СПА КРЕМА ЗА РАЦЕ СО МАСЛО ОД БРАЗИЛСКИ ПОРТОКАЛ 50 мл. kallosspa%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d1%86%d0%b5
600260КАЛЛОС КЈМН ПРОФЕСИОНАЛЕН ШАМПОН 5Л kalloskallos%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b8
600261КАЛЛОС ШАМПОН АРГАН ЗА БОЕНА КОСА 5Л kalloskallos%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b8
600262КАЛЛОС ШАМПОН ЈАСМИН ЗА СУВА И ОШТЕТЕНА КОСА 5Л kalloskallos%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b8
600265КАЛЛОС БЛАНШ ПРОФЕСИОНАЛЕН ADVANCED 9 35г kalloskallos%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d1%88
X