ЕВОЛУШН БОЈА ЗА КОСА 60 мл. 11.10

ЕВОЛУШН БОЈА ЗА КОСА 60 мл. 11.10

ден210.00

Начин на употреба:

Бојата за коса (60мл) се меша со хидроген 90мл (1:1.5), а серијата Platinum (1:2), во неметален сад и се нанесува на сува немиена коса. Се остава да делува 25-50 мин, во зависност од посакуваниот интензитет и разлика во тонови од почетниот до посакуваниот. Потоа се мие со шампон.

1647 in stock

Qty:
SKU: 031110 Category:

Description

Начин на употреба:

Бојата за коса (60мл) се меша со хидроген 90мл (1:1.5), а серијата Platinum (1:2), во неметален сад и се нанесува на сува немиена коса. Се остава да делува 25-50 мин, во зависност од посакуваниот интензитет и разлика во тонови од почетниот до посакуваниот. Потоа се мие со шампон.

Additional information

Бренд

Alfaparf

Линија

Evolution of the Color

Намена

Бои за коса