ЕВЕ ТЕРАПИЈА ЗА НОКТИ 8во1 12 мл

ЕВЕ ТЕРАПИЈА ЗА НОКТИ 8во1 12 мл

ден126.00

Револуционерна формула со активен комплекс Strong Nail* длабоко продира во структурата на ноктите, ефикасно ги регенерира и реконструира. Максимално ги зацврстува и го стимулира нивниот раст. Ја подобрува флексибилноста и ги прави поотпорни на механички оштетувања. Ги заштитува од пукање, кршење и листање. Ја измазнува површината на ноктите и ги прави сјајни. По 10 дена од третманот, сите проблеми со ноктите исчезнуваат.

Начин на употреба: Начин на употреба: Ден 1: нанесете слој на ноктите. Ден 2: нанесете втор слој. Ден 3: отстранете ги претходно нанесените 2 слоја и повторете ја постапката. Користете од 2-3 недели, а потоа еднаш неделно како основа.

Внимание: Не нанесувајте на оштетени нокти. Содржи 2% формалдехид. Пред употреба, заштитете ги кутикулите со маслинка или крема. Избегнувајте контакт со очите. Запаливо.

4608 in stock

Qty:
SKU: 400293 Category:

Description

Револуционерна формула со активен комплекс Strong Nail* длабоко продира во структурата на ноктите, ефикасно ги регенерира и реконструира. Максимално ги зацврстува и го стимулира нивниот раст. Ја подобрува флексибилноста и ги прави поотпорни на механички оштетувања. Ги заштитува од пукање, кршење и листање. Ја измазнува површината на ноктите и ги прави сјајни. По 10 дена од третманот, сите проблеми со ноктите исчезнуваат.

Начин на употреба: Начин на употреба: Ден 1: нанесете слој на ноктите. Ден 2: нанесете втор слој. Ден 3: отстранете ги претходно нанесените 2 слоја и повторете ја постапката. Користете од 2-3 недели, а потоа еднаш неделно како основа.

Внимание: Не нанесувајте на оштетени нокти. Содржи 2% формалдехид. Пред употреба, заштитете ги кутикулите со маслинка или крема. Избегнувајте контакт со очите. Запаливо.

Additional information

Бренд

Eveline Декоратива

Линија

Nail Therapy

Намена

Терапија за нокти