УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

[vc_row][vc_column][vc_message]

Оваа страна е наменета за големопродажба исклучиво кон регистрирани правни лица. Сите нарачки направени од физички лица или нарачки на мало, нема да се процесираат.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Цени

Лаура Козметик Комерц доо го задржува правото да ги промени цените без претходна најава. Иако се трудиме сајтот да ги прикажува секогаш актуелните цени, во многу ретки случаи може тие да се погрешни. Доколку цените на сајтот се различни од тие на конечната фактура, секогаш се валидни цените на фактурата.

Залиха

Залихата на производите на овој сајт се ажурира секој ден, но сепак во ретки околности може да се случи одреден производ да го нема на залиха иако истиот претходно е успешно внесен во нарачка.

Фактура

Потврдата која ја добивате на емаил по праќање на нарачката не е официјален документ. Конечна фактура ќе добиете откако ќе се процесира нарачката во нашиот магацин.

Испорака

Испораката се врши со наши возила и истата е бесплатна. Термините се однапред одредени, а се најретко еднаш неделно. Во одредени случаи, пратката се доставува по пошта.

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1596810347864{margin-top: 20px !important;}”]

Податоци за фирмата

ЛАУРА КОЗМЕТИК КОМЕРЦ ДОО
ул. 1550 бр. 50А
Визбегово
1000 Скопје

Даночен број: 4030003485693
Матичен Број: 5785898
Жито сметка: 300000001749237

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]