Корисни информации

[vc_row][vc_column][vc_message color=”info”]Оваа страна е наменета за големопродажба исклучиво кон регистрирани правни лица. Сите нарачки направени од физички лица или нарачки на мало, нема да се процесираат.[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1596804875610{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;}”]За да го користите системот за нарачки, потребно е да се регистрирате/најавите.

Ако веќе сте наш клиент, а не сте го користеле системот за онлајн нарачки, контактирајте го вашиот комерцијалист за да ви овозможи пристап. Доколку не сте наш клиент, а сте заинтересирани за нашите производи, контактирајте не.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Регистрација”]За да се регистрирате контактирајте го вашиот комерцијалист за да ви овозможи пристап или кликнете овде за да не контактирате. Потребно е да имате регистрирана фирма, да ја пополните апликацијата и да ја испратите. Во полето за прикачување на документи, пожелно е да ја прикачите вашата тековна состојба.
[vc_separator border_width=”3″]
[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Најава во системот”]По успешна регистрација, ќе добиете корисничко име и лозинка за пристап. Откако ќе се најавите, ќе имате пристап до цените и залихите на производите и ќе можете да правите нарачки.
[vc_separator border_width=”3″]
[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Навигација”]За наједноставна навигација по сајтот, користете ја листата за селекција по брендови.
[vc_separator border_width=”3″]

Доколку барате конкретен производ, можете да ја користите и опцијата за пребарување.
[vc_separator border_width=”3″]
[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Преглед и нарачување на производи”]По избор на бренд, добивате преглед на сите производи во табела прилагодена за брзо нарачување.
[vc_separator border_width=”3″]

Во полето “кол” ја пишувате посакувана количина и со избор на копчето “во корпа”, го додавате производот.

За брзо филтрирање на производите, можете да ги користите и опциите за филтер и пребарување во горниот дел на табелата.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Завршување на нарачка”]Откако ќе завршите со нарачување на производите, кликнете на “преглед на корпа”.
[vc_separator border_width=”3″]

Во прегледот на вашата корпа имате можност да ги промените количините на производите кои сте ги додале или да избриште некои од нив.
[vc_separator border_width=”3″]

Ако сте задоволни со вашата нарачка, кликнете дека се согласувате со условите за продажба и кликнете “Заврши нарачка” на дното на страната.
[vc_separator border_width=”3″]
[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message message_box_color=”warning”]Цените кои се наведени се со вклучен ДДВ. Цените се дадени БЕЗ вашиот редовен или дополнителен попуст. По испраќањето на вашата нарачка, вашиот договорен попуст ќе биде внесен во конечната фактура.[/vc_message][/vc_column][/vc_row]